Bustrup Fitness | Åbent for alle | 125 kr. per mdr.


 

Bustrup Fitness har til huse i den tidligere staldbygning på Bustrup Hovedgård, i stueetagen lige ved siden af Galleri Bustrup. 

I centret kan du finde moderne maskiner til både styrke- og motionstræning, i et varmt og rummeligt miljø. Et månedligt abonnement koster kun 125 kr., og der er åbent alle dage i ugen. 

Elever driver Bustrup fitness 

I Bustrup fitness kan du ofte møde elever fra Dagskolen og Opholdsstederne Bustrup og Jupiter, der træner til at blive ’fit for life’. Du kan også møde eleven John, der har den daglige ledelse af centret. Udover hans praktiske pligter i centret, tilbyder John også de omkring 100 faste medlemmer instruktioner i kondition- og styrketræning. 

Jeg træner selv, søgte derfor om at få tjansen og fik den. Udover at instruere, sætter jeg vægte på plads, rydder op, støvsuger, tømmer skraldespande og holder omklædningsrummet rent, fortæller John.

Alle er velkomne – bliv medlem 

Bustrup Fitness er åbent for alle og medlemsskab koster 125 kr. pr. måned.

Kontakt os via telefon eller e-mail for oprettelse af medlemskab eller anden henvendelse. Du er altid velkommen til at komme og få en rungvisning. 

Kontakt

E-mail: info@bustrup.dk

Tlf.: 28 19 55 42

 

Åbningstider

Hverdage: 7-21

Weekend: 7-22

Direktøren træner selv i Bustrup Fitnesscenter

Kondicykler, løbebånd, cross- og romaskiner står klar til både medlemmer af Bustrup Fitness og elever på Dagskolen og opholdsstederne. En af eleverne passer centret og instruerer folk, som konditions- og styrketræner.