Galleri Bustrup | Åbent for alle | Gratis adgang


Galleri Bustrup har til huse i smukke lokaler på Bustrup Hovedgård, i den tidligere staldbygning, lige ved siden af den store åbne port. Kom og oplev vores permente skulptur udstilling, eller midlertidige udstillinger af lokale kunstnere – helt gratis.  

Der er 3 udstillinger årligt, og i årenes løb har cirka 60 forskellige kunstnere, mest lokale, udstillet deres værker i galleriet.  

Permanent skulpturudstilling

Galleri Bustrup har en stor permanent salgsudstilling af stenskulpturer fra Zimbabwe, fra kunstnerforeningen Friends Forever. De fleste af skulpturerne står opstillet på gårdspladsen mellem hovedgårdens bygninger.

Åbningstider

Galleriet har åbent dagligt fra 10-16. Andre tidpunkter kan aftales. Gratis adgang.

Ny Udstilling

NY UDSTILLING – lørdag, 07.03.2020
VERDEN RUNDT

” At rejse er at leve.” – Men deler vi vores rejseoplevelser med vores omverden bliver vi belønnet med endnu mere forståelse for hvad vi har oplevet og hvor meget vi er vokset. Oftest er der også nye, spændende opdagelser og budskaber som vi gerne ville bringe ude til flere mennesker.

Nysgerrig? – Så kom og vær med når vi åbner rejseudstillingen 2020:

Lær’ om dagens Palæstina. Se fotoudstillingen af Mohamed Alazza og mød vores unge lærerstuderende Louisa Battoui som har oplevet livet i Palæstina.

Se udstillingen om vores studieturer til Italien/Grækenland og Thailand/Cambodia og høre lærer og elever fortælle om deres oplevelser.

Nyd fotografier fra “Porten i Sarup” og billedekunstneren Pia Kaastrup.

Vi glæder os til at se Dig!