Kære samarbejdspartner, kære socialrådgiver

En lille status over Corona tiden

Tak til alle jer, der har kæmpet for at yde en indsats for udsatte børn, unge og familier der har det svært, samtidigt med at I som os, har  holdt sammen på jeres egen hverdag med hjemmearbejde, hjemmeskoling af egne børn og unge og dagligdag der er begrænset i tiden. 

Vi vil blot fortælle jer at vi har glædet os over samarbejdet med jer – også i Corona tiden.

Vi er kommet godt gennem Corona tiden uden nogen syge medarbejdere eller elever. Status over de sidste måneder fortæller også, at eleverne har været gode til at koncentrere sig i de uvante rammer,  og vi har skabt et stærkere fællesskab. Det kan vi bruge nu, hvor vi fysisk kan være mere sammen – dog stadig med afstand. Vi har en travl tid med eksamen og praktiske prøver – og vi glæder os til, at vi kan ses igen.

Vi står selvfølgelig stadigvæk klar til at hjælpe jer med en evt. anbringelse eller aflastningsplads, – også i denne svære tid.

Ring gerne for rådgivning eller spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

 

Anders Svensson, leder                             Winnie A. Nielsen

Opholdsstedet Bustrup & Jupiter               Socialrådgiver & Faglig Konsulent Bustrup & Jupiter

anders@bustrup.dk                                      winnie@bustrup.dk

Mobil: 28195542                                            Mobil: 30957723

 

 

Eleverne skal have plusser på kontoen

Eleverne skal have plusser på kontoen

Eleverne skal have plusser på kontoen Dagskolen på Bustrup Hovedgård rummer elever, der har oplevet folkeskolen som et nederlag. Eleverne på skolen forpligter sig til at følge et dagsprogram og bliver belønnet, når det lykkes for dem. Et gennemgående krav til eleverne...

Vi vil give pigerne tillid til verden udenfor

Vi vil give pigerne tillid til verden udenfor

Vi vil give pigerne tillid til verden udenfor Kommunikation og nærvær er omdrejningspunkter mellem de unge piger og de ansatte på pige-opholdsstedet Jupiter, hvor samtalerne foregår på adskillige sprog. Blandt andre taler vikar Mayada Altaei dansk, arabisk og engelsk...

 

Kære samarbejdspartner, kære hjemmearbejdende socialrådgiver

 

En lille hilsen på afstand, i disse Corona-tider.

Vi vil blot fortælle jer, at alt stadigvæk er godt her hos os – alle er raske og ved godt mod her på stederne, – trods omstændighederne.

Vi har formået at skabe nye veje i en ellers “fastlåst” tid, hvor der ikke har været mange muligheder for at kunne holde fast i den hverdag vi alle kender fra før Corona-tiden.

Vores lærere har undervist på opholdsstederne, lavet hjemmeundervisning for vores dagskoleelever og skabt materiale til brug i en ny form for undervisning for alle vores elever rundt om på de steder de bor – På den måde har vi forsøgt at minimere smitterisikoen.
Det har været, udfordrende, anderledes og ikke mindst sjovt. Det har krævet fleksibilitet, nytænkning, kreativitet og omstillingsparathed fra både elever og lærer.

Vi holder den daglige struktur og vores årsprogram, – blot på en ny måde, så vi stadigvæk skaber en dagligdag med stor mening i, – Det giver udvikling og uddannelse.

Det er tydeligt at I alle kæmper for at yde en indsats for de børn, unge og familier der har det svært, samtidigt med at I som os, skal holde sammen på jeres egen hverdag med hjemmearbejde, hjemmeskoling af egne børn og unge og dagligdag der er begrænset i tiden.
Vi vil blot fortælle jer at I GØR DET GODT!
Tak for det!

Vi står selvfølgelig stadigvæk klar til at hjælpe jer med en evt. anbringelse eller aflastningsplads, – også i denne svære tid.
Ring gerne for rådgivning eller spørgsmål.

 

Anders Svensson, leder

Opholdsstedet Bustrup & Jupiter

anders@bustrup.dk

Mobil: 28195542

Winnie A. Nielsen

Socialrådgiver & Faglig Konsulent Bustrup & Jupiter

winnie@bustrup.dk

Mobil: 30957723